Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mini babeczki z malinami i kawałkami czekolady. Puszyste, delikatne, z prostych składników. Można je upiec w specjalnych foremkach n babeczki lub w formie na muffiny.
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1031
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 122
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1031
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 2301
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 66
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 122
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 68
Składniki
Do miski przesiewamy mąkę, dodajemy proszek do pieczenia, kakao i cukier.
W osobnym naczyniu łączymy jajko z mlekiem i olejem.
Suche składniki przesypujemy do mokrych składników. Ciasto na babeczki mieszamy do połączenia.
Czekoladę kroimy w drobną kostkę. Dorzucamy do ciasta na muffiny.
Ciasto przelewamy do foremek sylikonowych lub papilotek na muffinki. Na górę wtykamy po 2-3 maliny.
Czekoladowe babeczki z malinami pieczemy w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni przez około 20 minut.