Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne racuchy z serem. Zapraszam na filmik
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 50
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 96
Składniki
Jajak wbic do większej miski dodać szczyptę soli zakrecić chwilę mikserem, wlać mleko zakręcić 1 minutę dodać ser ,zakręcić chwilę do połączenia się składników. Otrzeć skórkę z pomarańczy i cytryny.Teraz przesiać makę do naszej miski , dodać proszek do pieczenia i cukier wszystko to wymieszać mikserem. Przykryć miskę odstawić ciasto do lodówki na 30 minut.
Smażymy racuchy na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podajemy z ulubionym dżemem lub posypane cukrem pudrem. SMACZNEGO! Zajrzyj na przepis na mój kanał na Youtube. Kilknij tu na dole na filmik.