Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon grzybowy w pełni,grzyby rosną i cieszą oczy. Polecam tak przygotowane grzybki,które można zamrozić jak również zajadać na bieżąco:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 136
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 136
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 37
Składniki
Oczyszczone i umyte grzybki wrzucić na podsmażoną cebulę pokrojoną w kostkę. Smażyć ciągle mieszając do miękkości grzybków. Czas około 1/2 godz. Po tym czasie doprawić do smaku. Gotowe i usmażone można spożywać na różne sposoby.
Smacznego życzę!