Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty pekińskiej, kukurydzy i ogórków kiszonych to przepis łatwy, szybki i bardzo smaczny. Idealny dodatek praktycznie do wszystkich mięs, czy ryb. Kapusta pekińska to bardzo wdzięczny produkt do stworzenia surówek. Świetnie łączy się praktycznie ze wszystkimi warzywami i to zarówno tymi świeżymi, jak i przetworzonymi.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 356
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 416
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 732
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 356
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 416
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 732
Składniki
Najpierw drobno szatkujemy kapustę i wrzucamy do miski. Następnie odsączamy kukurydzę i dorzucamy do kapusty. Później kroimy ogórki kiszone w kostkę i dodajemy do warzyw.
Surówkę doprawiamy do smaku pieprzem i solą, a następnie dodajemy majonez i jogurt. Na koniec dorzucamy drobno posiekany koperek i wszystko dokładnie mieszamy. Smacznego ;)