Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wysokobiałkowa soja- alternatywa dla dań mięsnych. Rewelacyjne.
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7980
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 80
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 190
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7980
Składniki
Soję namoczyć na noc, ugotować w osolonej wodzie
Cebulę pokroić w grubą kostkę, czosnek w plasterki. Pomidory pokroić w grube plastry.
Na rozgrzanej oliwie zeszklić cebulę i czosnek, dodać odsączoną, ugotowaną soję, doprawić solą i pieprzem, oprószyć listkami tymianku i dusić kilka minut
Plastry pomidorów przesmażyć na rozgrzanej oliwie, osuszyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu
Plastry pomidorów przekładać soją. Podawać udekorowane świeżymi listkami tymianku