Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna suróweczka pasująca idealnie do ryby, najlepsza wychodzi z młodej kapusty. Przepis znalazłam dawno temu właśnie na Smakerze, ale przepadł gdzieś bez wieści, więc postanowiłam się nim podzielić.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 39
Składniki
Kapustę odcisnąć i pokroić, ogórka zetrzeć na tarce jarzynowej i odcisnąć nadmiar soku. Koperek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, dodać oliwę, sól i pieprz do smaku. Wstawić do lodówki do "przegryzienia".