Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
inny sposób na botwinkę, czyli delikatna chrupiąca wiosenna sałatka, świetna jako przystawka lub dodatek do dań mięsnych
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 170
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 170
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 43
Składniki
Sałaty i buraczki dobrze opłukać i osuszyć. Buraczki jeżeli maja już grubszą skórkę obrać. Pokroić w kostkę. Botwinkę pokroić, liście sałaty porwać. Wszystkie składniki wymieszać w misce, dodać słonecznik i orzechy, polać oliwą i doprawić. Pycha !