Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste kawałki gruszek z niebieskim serem pleśniowym, rukolą i szynką parmeńską to szybka i zarazem efektowana przekąska na imprezę, która z pewnością przykuje uwagę gości. Cudowne połączenie wyrazistych i kontrastujących ze sobą smaków sprawi, że chętnie będziecie powracali do tego przepisu.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 217
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 766
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1811
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 161
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 237
Polecam.
Odsłon: 285
Składniki
Gruszki myjemy, kroimy w ćwiartki, wycinamy gniazda nasienne.
Ser pleśniowy pokroić w paseczki.
Kawałek gruszki z serem i rukolą owinąć plastrem szynki parmeńskiej. Podawać od razu po przyrządzeniu.