Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko się robi i każdemu smakuje
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 90
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 200
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 210
Składniki
gotujemy ryż na sypko i odstawiamy aby się ostudził. w tym czasie szatkujemy kapustę, kroimy paprykę, odsączamy i płuczemy fasolkę, odsączamy seler i kukurydzę. wszystkie składniki wrzucamy do miski, dodajemy ryż.
mieszamy majonez z wegetą i polewamy nim sałatkę. mieszamy i wstawiamy do lodówki na 20minut.