Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 219
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 52
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3308
Składniki
Żeberka umyj i pokroj w paski. Wrzuć do naczynia dadaj przyprawy tyle ile uważasz, ja zrobiłam na ostro. Dodaj 2 łyżki oliwy miodu i wszystko razem wymieszaj. Wstaw to piekarnika na 200'c i piecz aż bedą miękkie (okolo1h). Po pół godz dodaj cebule pokrojona w pół plastry. Co jakiś czas przemieszaj. Smacznego :)