Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekanki z pieczarkami, cebulką i serem, kto z nas takich nie jadł w dzieciństwie, można by powiedzieć przysmak dzieciństwa :). Łatwe do zrobienia. Warto spróbować.
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 474
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9698
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 715
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 133
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 474
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 9698
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 126
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 715
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 133
Składniki
Bułki kroimy na pół i wyjmujemy trochę ciasta ze środka, które zmieszamy potem z pieczarkami i cebulką, wykorzystamy jako farsz. Kroimy pieczarki i cebulę i podsmażamy na patelni, dodajemy też ciasto z bułek. Solimy i pieprzymy. Gdy farsz gotowy, nakładamy go na każdą z bułek. Gotowe bułki posypujemy serem żółtym. Pieczemy w temp. 200 stopni ok. 10-15 min. Polecam dodany poniżej film z przygotowania bułek. Smacznego.