Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniale matiasy w oleju z przyprawami korzennymi, wraz z dodatkiem cebulki. Mniaaaam!!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32575
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 54
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 933
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32575
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 54
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 85
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 933
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 334
Składniki
Matiasy moczymy w zimnej wodzie pol godzinki, odcedzamy i osuszamy. Kroimy na kawalki. W miseczce mieszamy musztardę, sok z cytryny, miód i olej. Dodajemy połamany liść laurowy, pieprz, mielone goździki, szczypte swiezo tartego muskatu, cynamon, imbir i roztarte w moździerzu ziele angielskie. Wszystko dokładnie mieszamy. Do polmiska wykladamy warstwe sledzi, posypujemy drobno pokrojona cebulka, nastepnie znowu warstwa sledzi i cebulka. Zalewamy przygotowana marynata. Sledzie beda najlepsze na trzeci dzien, po dokladnym przegryzieniu sie smakow. Do tego chlebek z maslem - pycha!