Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNA DO KANAPEK I KRAKERSÓW:))
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 652
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 226
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1146
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 652
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 226
Składniki
śledzie dokładnie wymaczyć
wymoczone zalać jeszcze wodą z octem i dodać do nich cebule pokrojoną w krążki
pozostawić wszystko na około 2 godziny
odlać wodę z octem, śledzie pokroić w paski ok 3 cm i włożyć do miski wraz z cebulka
jogurt połączyć z majonezem i musztardami
gotowym sosem polać śledzie
pozostawić w lodówce na przynajmniej godzine aby wszystko sie dobrze przegryzło.
SMACZNEGO:))))