Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
trzeba poświęcić troszke czasu ale naprawde warto bo jest naprawde pyszny
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 169
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 169
Składniki
Budyń ugotowac w 0,5 l mleka ,masło utrzec i dodać przestygnięty budyń,galaretke rozpuścić w 1 szklance wody i po stężeniu dodać do masy.
Biszkopta przekroić na pół i położyć masę budyniową,przykryć drugim biszkoptem na biszkopta nałożyć mleko skondensowane,na mleko poukładać herbatniki.
Śmietane 30% ubić,pod koniec ubijania dodać cukier puder i cukier waniliowy,pianę wyłożyc na herbatniki i posypać kakao lub startą czekoladą.