Do góry

Desery Przepis na:

Ananas w sosie karmelowym

Desery

Autor: FasOlka

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 11

Dodano: 04.12.2008

Odsłon: 506

Jest pyszne i łatwe w przygotowaniu. Polecam

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Odkroić liście od ananasa, pokroić go na ósemki, odkroić rdzeń i skórę. Wyłożyć na płytki garnek, gotować. Dodać masło, sok pomarańczowy i karmel. Ananasa wyciągnąć po chwili, posypać pistacjami i polać rumem. Jako dodatek kwaśna śmietana lub ciasteczko

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

FasOlka 13 grudnia 2008 . Po chwili, czyli jakieś 5 minut. A karmel stąd, że się go zrobi.
. Czy to jest takie trudne . ?? .

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jaolowiecki 07 grudnia 2008 Jak dlugo gotowac i co?z kad ten karmel?niedokladnie podany przepis,prosze poppraw

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

FasOlka 05 grudnia 2008 Ale co jest niezrozumiałe, przecież wszystko jest napisane. Poza tym to nie jest trudny deser.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jaolowiecki 04 grudnia 2008 Bardzo niezrozumiale to napisane,nie odwazylabym sie tego robic,prosze popraw.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń