Do góry

Desery Przepis na:

Andrut z masą kakaową

Desery

Autor: Justitako

Przepisów i artykułów: 144 Ocena: 909

Dodano: 01.01.2017

Odsłon: 6532

Andrut z masą kakaową

Składniki

  • Andrut
  • 1 niepełna szklanka cukru
  • 1 kostka margaryny
  • 3 łyżki mleka
  • 2 łyżki kakao
  • 2 jajka
> 6 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Margarynę ,mleko, cukier i kakao zagotować na wolnym ogniu.
    Jajka roztrzepać osobno i stopniowo wlewać do gotującej masy, cały czas mieszając trzepaczką. Chwilkę pogotować. Trochę ostudzić i smarować wafle.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń