Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najlepiej smakuje latem ptzy grilu,soczysta i chrupiaca,wspaniale sniadanie po ciezkiej nocy...
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 377
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 177
Składniki
kroimy arbuza w dosc duze kawalki,ser feta , dodajemy oliwki , pietruszke raczej rwiemy i pozostawiamy w lisciach.pokrojona w piorka cebule zalewamy na 5 min. sokiem z cytryny , nastepnie odciskamy i dodajemy do salatki,polewamy oliwa i octem.posypujemy prazonymi orzeszkami pini