Do góry

Przekąski Przepis na:

Arbuzowa salatka z feta

Przekąski

Autor: marcepanowa

Przepisów i artykułów: 5 Ocena: 6

Dodano: 01.08.2008

Odsłon: 1798

najlepiej smakuje latem ptzy grilu,soczysta i chrupiaca,wspaniale sniadanie po ciezkiej nocy...

Składniki

  • pol arbuza , cerwona cebula,sok z cytryny,nac zielonej pietruszki,opakowanie sera feta,orzeszki pini,opcjonalnie czarne oliwki,
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. kroimy arbuza w dosc duze kawalki,ser feta , dodajemy oliwki , pietruszke raczej rwiemy i pozostawiamy w lisciach.pokrojona w piorka cebule zalewamy na 5 min. sokiem z cytryny , nastepnie odciskamy i dodajemy do salatki,polewamy oliwa i octem.posypujemy prazonymi orzeszkami pini

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń