Do góry

Przekąski Przepis na:

Avocado z tuńczykiem

Przekąski

Autor: hydrops

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 19

Dodano: 10.09.2008

Odsłon: 743

Dobra przystaweczka.

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Avocado przekroić na dwie połówki.Ściąć tak żeby powstała "łódka "spokjnie leżała na talerzu.Oczywiście usunać pestę.Nakłuć widelcem miąższ,skropić konaikiem.Posolic popieprzyć w gniazdo po pestce włożyć musztrde ,keczup,majonez.Ugnieść w puszcze tuńczyka(lepszy jest ten w kawałkach ugniecony bezpośrednio przed podaniem od tej miazgi którą czasem sprzedają;-).Wypełnić zagłębienie tuńczykiem.Przybrać dekoracyjnie po wierzchu pozostałą częścią musztardy,keczupu,majonezu na wierzch "posadzić" oliwkę. Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

makas 17 września 2008 ok , serdecznie dziekuje za wyczerpujaca informacje

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

hydrops 14 września 2008 Odpowiadam idzie kupić wszędzie najlepsze w Kauflandzie,Bomi ,Lidlu wiem ze zestaw sklepow nieco dziwny ale taka jest prawda

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

makas 12 września 2008 Drogi Hydropsie
a kaj idzie kupic tak normalnie avocado ?
poza tym przepisik godny polecenia :)
pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń