Do góry

Przekąski Przepis na:

avokado i tatar z łososia

Przekąski

Autor: bozenas

Przepisów i artykułów: 45 Ocena: 449

Dodano: 05.10.2008

Odsłon: 7561

danie jako przystawka lub na przyjęcia

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. avokado miękkie pokroic,dodac sok z cytryny,czosnek,sól,pieprz wymieszac,łososia w plastrach drobno pokroic,dodac sok z cytryny,koperek i trochę oliwy,ułozyc na talerzu na środku łososia a w około avokado pokropic dobrą oliwą

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

bozenas 31 stycznia 2011 z czosnkiem jest tak ,że albo się go lubi albo nienawidzi i wtedy jeśli lubisz ilośc nie ma znaczenia.Ja dodaję na jedno awokado ok 3 ząbki.A jeśli nie lubisz nie musisz go dodac wcale.Wtedy ostrośc nadasz dodając więcej limonki,albo pieprz.

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Boschka 26 stycznia 2011 ile czosnku na jedną sztukę awokado, zeby nie przesadzić?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń