Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały, wykwintny deserek- w roli głównej awokado.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 726
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 15
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 531
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 726
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 30
Składniki
Wykonanie: Awokado przekroić na pół , wypestkować i wydrążyć miąższ. Serek Brie i twarożek wymieszać z solą ,pieprzem i gałką muszkatołową. Miąższ awokado drobno posiekać i skropić sokiem z cytryny. Dodać potłuczone orzechy śmietanę i wymieszać z resztą składników. Taką masę napełnić połówki awokado .Podobnym nadzieniem faszerujemy ogórki świeże sałatkowe.