Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 48
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 372
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 93
Składniki
Marchewkę, pietruszkę, seler, ziemniaki ugotować w mundurkach do miękkości, po ostudzeniu pokroić w drobną kostkę. Jajka ugotować na twardo - pokroić w drobną kostkę. Cebulę i ogórki kiszone również pokroić w drobną kostkę. Groszek odcedzić z wody.
Wszystkie warzywa wymieszać razem z musztardą i majonezem. Dodać sól i pieprz do smaku. Można posypać jeszcze szczypiorkiem. SMACZNEGO!