Do góry

Desery Przepis na:

babeczki orzechowo-migdałowe

Desery

Autor: 8teresa8

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 3

Dodano: 04.03.2009

Odsłon: 2988

pyszne małe co nieco na deser

Składniki

5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Migdały sparzyć obrac ze skórki część pokroić na połowy.Orzechy wyłuskać wysypać na blachę prazć5 min w gorącym piekarniku wysypać na ściereczkę otrzeć skórkę

  2. Czekoladę połamać na kawałki stopić na parze. Jedną połowę czekolady wymieszać z migdałami drugą z orzechami nałożyć do foremek odstawić do wystygniecia

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń