Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
smaczne, szybkie w przygotowaniu, wilgotne babeczki
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32545
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32545
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Składniki
Miękką margarynę należy utrzeć z cukrem, do momentu rozpuszczenia cukru. Następnie dodawać kolejno po jajku, nadal miksując. Dodać mąkę z proszkiem do pieczenia i herbatą, zmiksować krótko, do połączenia się składników. Ciasto przełożyć do foremek na muffinki, wyłożonych papilotkami. Na wierzch powciskać kawałki jabłka. Piec ok. 25-30 min. w temp. 180 stopni (do tzw. suchego patyczka). Po przestudzeniu można posypać cukrem pudrem. Smacznego :-)