Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i świetnie prezentująca się przystawka.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 194
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 167
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 194
Składniki
Pomidory umyć. Bagietkę pokroić i posmarować masłem. Położyć na nie pokrojoną w plasterki mozzarellę a na wierzch plastry pomidora. Doprawić solą i świeżą zmielonym pieprzem.
Bagietki zapiekać w rozgrzanym piekarniku do 120 stopni przez ok.10 min.
Gotowe bagietki posypać porwanymi rękami świeżymi ziołami (oregano i bazylia). Podawać na ciepło.
Smacznego :)