Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
aromatyczna przekàska na każdà porę dnia...i nocy ;-)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 96
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 207
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 96
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 207
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 214
Składniki
kroimy bagietki na kawałki ulubionej wielkości,wcieramy oliwę z oliwek układamy plastry łososia
cebulkę kroimy w kosteczkę jak najdrobniej,koperek rozrywamy albo drobno kroimy
posypujemy bagiety cebulkā,koperkiem i opròszamy solà,pieprzem i chilli
tak przygotowanå łososiowà przekàskę możemy delikatnie podlać sokiem z cytryny dla podkręcenia aromatu cebulki i wędzonej ryby
ahoj...smacznego ;-)