Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 729
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 112
Polecam.
Odsłon: 729
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 90
Składniki
WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAĆ W GARNKU NA JEDNOLITĄ MASĘ I KŁAŚĆ ŁYŻKĄ NA ROZGRZANY OLEJ.
PO WYPŁYNIĘCIU NA WIERZCH I UPIECZENIU NA ZŁOTY KOLOR PRZEWRÓCIĆ NA DRUGĄ STRONĘ.WYŁOŻYĆ NA TALERZ I POSYPAĆ CUKREM PUDREM