Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
PYSZNE. ZAMIAST PTASIEGO MLECZKA... DZIECI UWIELBIAJĄ
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 580
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 131
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 135
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 100
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22714
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 580
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 131
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 135
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 100
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22714
Składniki
Galaretki cytrynowe rozpuścić w 1,5 szkl. wody. Masło utrzeć z cukrem pudrem i żółtkami. Dodać tężejącą galaretkę. Banany zetrzeć na tarce i dodać do masy.
Formę wyłożyć biszkoptami. Na biszkopty masę bananową. Włożyć do lodówki żeby stężało.
Udekorować ciasto owocami i zalać na wierzch galaretką.
Ja jeszcze przed udekorowaniem owocami ubijam białka i dodaję do nich galeretkę agrestową. wylewam na ciasto. Czekam aż stężeje i dekoruję ciasto owocami