Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niezapomniany smak, zero wysiłku, uzależnia:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Śmietanę przelać do miski i przygotować tortownicę.
Biszkopty zamoczyć w śmietanie z jednej strony (górnej) i ułożyć na tortownicy pierwszą ich warstwę.
Banany pokroić w grubsze plasterki i położyć na warstwę biszkoptów.
Następnie nałożyć drugą warstwę biszkoptów tym razem zamoczonych dwustronnie i ponownie przełożyć bananami. I tak aż wystarczy nam miejsca w tortownicy. Mnie zazwyczaj wychodzą 3 warstwy biszkoptów.
Na koniec przyozdobić górę ciasta pozostałymi bananami i zalać galaretką- smak nie gra roli:) Smacznego!