Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie , pyszne , słodkie ... w sam raz na osłodzenie poranka!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 194
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 194
Składniki
Urządzenie do opiekania rozgrzewamy.
Kromki chleba tostowego smarujemy masłem.
Banany rozgniatamy.Mieszamy z posiekanymi orzechami i odrobiną miodu.
Smarujemy grubo kromkę chleba , przykrywamy drugą.
Zapiekamy w urządzeniu.( posmarowane masłem strony mają być "na zewnątrz" ).
Gdy tosty ładnie się zezłocą , wyciągamy na talerz , opruszamy cukrem pudrem i polewamy sosem toffi.Zajadamy jeszcze ciepłe!