Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre mięso nie tylko dla myśliwych :)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 170
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
Do pokrojonego mięsa w kostkę dodajemy ww przyprawy, pokrojony czosnek i zalewamy oliwą, octem i sokiem z cytryny.
Mięso powinno pozostać w tej formie ok. 24 godziny lub dłużej, najlepiej w lodówce.
Dusimy wszystko na małym ogniu przez ok 90 min. Dłużej nie radzę bo mięso jest bardzo delikatne i zacznie się rozpadać. Podawać z czym kto lubi. Pozdrawiam i smacznego.