Do góry

Zupy Przepis na:

Barszcz czerwony

Zupy

Autor: jaolowiecki

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 116

Dodano: 05.12.2008

Odsłon: 24468

Danie w 10 min.

Składniki

  • buraki w sloiku, sloik maly
  • rosolowe kostki, 2 szt.
  • blyskawiczny barszcz w torebce, 1 szt...
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Buraki scieram na tarce , zalewam 1,5 litra wody,dodaje kostki rosolowe i gotuje 5 min.Dodaje blyskawiczny barszcz w torebce i 2 lyzki smietany.Gotuje 5 min.Doprawiam suszonym majerankiem roztartym z sabkiem czosnku Gotowe..Barszcz podaje z gotowymi pierozkami z miesem albo z kapusta i grzybami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

ewisienka22 18 marca 2013 Podajesz dzieciom zupy z torebki? Trochę odpowiedzialności. To, że Ty chcesz się truć nie znaczy, że możesz karmić swoje dzieci takimi świństwami. One nie należą do Ciebie. Masz im zapewnić dobre, zdrowe życie. Jak nie umiesz gotować to się naucz, to nie jest trudne. Ale nie karm ich zupami z torebki. To żadne gotowanie, jak się wpakuje buraki do zupy z torebki! Żadne to też jedzenie!

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

hannie 03 stycznia 2009 Fajna szybka zupa,moim dzieciom bardzo smakowalo

20 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń