Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche ciasto i delikatna warstwa jabłek. Szarlotka znika, jeszcze cie...
Odsłon: 426
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 122
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2200
Pizza na suchych drożdżach, to idealny pomysł dla wszystkich fanów tego dania...
Odsłon: 117
Pyszne kruche ciasto i delikatna warstwa jabłek. Szarlotka znika, jeszcze cie...
Odsłon: 426
Piekę je bardzo często bo są szybkie i łatwe do przygotowania – nawet laik ku...
Odsłon: 122
Dzisiejsze rolady przygotowane z szynki wieprzowej, z wędzonym boczkiem, kieł...
Odsłon: 2200
Pizza na suchych drożdżach, to idealny pomysł dla wszystkich fanów tego dania...
Odsłon: 117
Składniki
Namoczyć kapustę,jeśli jest za kwaśna.Na żeberkach ugotować wywar.Odcisnąć kapustę pokroić,dodać do ugotowanego wywaru.Mięso oddzielić od kości,pokroić dodać do zupy.Doprawić,zaprawić śmietaną.Podawać z ziemniakami.