Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna , sycąca zupa o wyrazistym kolorze. Jedna z moich ulubionych zup.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 801
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 67
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 176
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 801
Składniki
Gotujemy wywar. Najpierw gotujemy mięso, nastepnie wrzucamy warzywa ziemniaki, marchew, seler, pietruszke pokrojoną w kostke, buraki trzemy na tarce i także wrzucamy, jak sie komuś nie chce trzeć może pokroić w kostkę i też bedzie fajnie.
Kiedy warzywa są miękkie dodajemy kukurydzę, przyprawy. Muszę przyznać że 1 raz wrzuciłam tortelini z mięsem do zupy i mojej rodzince smakowało:) Smacznego!!