Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i smaczne
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 263
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 195
Składniki
Pierś zmielić wyrobić mięso jak na mielone - dodać bułkę namoczoną, jajka. przyprawy, cebulkę (można ją zeszkilć na odrobinie oleju) i przyprawy
Zagotować wodę z kostką rosołową, włożyć do niej drobno pokrojone i oczyszczone pieczarki gfotować 25 min
Z mięsa wyrabiać małe kulki i wrzucać na gotujący się barszcyk pieczarkowy, gotować jeszcze 10 min.
Serki rozpuścić w niewielkiej ilości barszczyku i wlać do pozostałej części barszczyku, przyprawić do smaku.