Do góry

Dania główne Przepis na:

Befsztyk po angielsku

Dania główne

Autor: poziomka45

Przepisów i artykułów: 10 Ocena: 2

Dodano: 29.01.2009

Odsłon: 952

danie szybkie w przygotowaniu

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Cebulę pokroić w kostkę, sparzyć. Dodać musztardę, keczup i doprawić do smaku. Mięsko pokroić w poprzek włókien, rozbić, uformować krążki. Krążki mięsa posolić, popieprzyć , smarzyć na rozgrzanym tłuszczu z obu stron przez 3-4 minuty tak aby mieso zrumieniło się z wierzchu, a wewnatrz pozostało różowe.Usmazone mięso ułożyć na półmisku, na każdy krążek nałożyć doprawiona cebule.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń