Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Parówki w kształcie serc z jajkiem sadzonym.
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 255
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 186
Składniki
Parówki obieram z foliowej osłonki i nacinam środkiem do 3/4 długości. Nacięte końce wywija do zewnątrz tworząc kształt serca. Końce spinam wykałaczką. Jaja parzę pod gorącą wodą.
Parówki smażę na maśle z obu stron a następnie wbijam do nich jaja, które doprawiam solą i pieprzem. Patelnie nakrywam pokrywką i smażę do momentu aż białko jajka się zetnie.
S M A C Z N E G O ! ! !