Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste w przygotowaniu i rozpływa się w ustach... I bez dodatku tłuszczu
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
cebulę posiekać 2.jabłka zetrzeć na tarce o dużych oczkach 3.przyprawić 4.wszystko przełożyć do naczynia żaroodpornego (może być też zwykła blacha, przykryta folią aluminiową) 5.piec ok 1-1,5 ha w temp. 150%-200% zależy od piekarnika 6.szamać z pieczywkiem. SMACZNEGO