Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kiełbasa w nowej odsłonie.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 906
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 607
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 43
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 906
Składniki
Na patelni rozgrzewamy masło lub olej (ok. łyżki), smażymy kiełbasę.
Cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę, łączymy z musztardą.
Kiedy kiełbasa będzie już usmażona, dorzucamy na patelnię ogórki z cebulą i smażymy wszystko razem przez ok. 5 minut.
Na talerzu układamy ogórki z cebulą, na wierzch kładziemy kiełbasę, podajemy z kawałkiem pieczywa.