Do góry

Zupy Przepis na:

BIAŁY BARSZCZ

Zupy

Autor: LIDECZKA

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 15445

Dodano: 18.10.2009

Odsłon: 11831

Moja ulubiona zupa.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z mięsa, marchwi, pietruszki, cebuli z dodatkiem pieprzu, ziela i liścia laurowego ugotowac rosół. Dodac ocet.

  2. Zabielic śmietaną. Gdy zupa jest gotowa, wyłączyc ogień. dodac estragon, przykryc, Podawac z ziemniaczkami. Smacznego.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 28 października 2009 Od dawna marzy mi sie taki biały barszcz.Dzieki za przypomnienie przepisu.

13 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń