Do góry

Dania główne Przepis na:

Bigos z pieczarek

Dania główne

Autor: Befado

Przepisów i artykułów: 32 Ocena: 198

Dodano: 20.12.2009

Odsłon: 1017

Łatwe w przyrządzaniu.

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pieczarki pokroić i usmażyć z cebulą.

  2. Mięso,wędlinę i paprykę pokroić w kostkę i podsmażyć.

  3. Pieczarki podsmażyć z mięsem,papryką i wędliną,dodać groszek,przecier,podlać wodą i chwilę gotować na wolnym ogniu(5-10 min).

  4. Zagęścić odrobiną wody z mąką.Powinno być gęste.Doprawić do smaku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń