Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nietypowe składniki, ale placek jest wyborny.
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 138
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22761
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 143
Polecam.
Odsłon: 5230
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 138
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22761
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 143
Polecam.
Odsłon: 5230
Składniki
Wykonanie: Fasolę namoczyć, ugotować i zmielić. Żółtka utrzeć z cukrem, dodawać powoli bułkę tartą i aromat. Na koniec dodać sztywno ubitą pianę z białek, wymieszać, wlać do przygotowanej formy posmarowanej tłuszcze i posypanej bułką tarta, posypać płatkami migdałowymi. Piec w temperaturze 170 stopni około 35 minut. Biszkopt można przekroić na pół i przełożyć dowolną masą lub dżemem.