Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zrobiłam te ciasto na swoje ur.i gościom bardzo smakowało.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36066
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 183
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 397
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36066
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 183
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 320
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 397
Składniki
Budyń ugotować według przepisu na opakowaniu ale w trakcie gotowania mleka dodać 100g.wiórków kokosowych.Ugotowany budyń z wiórk.kokos.ostudzić.
Na patelni rozgrzać trochę masła i zrumienić resztę wiór.kokos.
W misce dobrze rozetrzeć masło,tak by nie było grudek.
Ostudzony budyń zmiksować i dodawać do niego utarte masło i dobrze wymieszać.
Na ostudzony biszkopt wyłożyć masę budyniowo-kokosową i posypać zrumienionymi wiórkami kokosowymi. Wstawić do lodówki na 2 godz.