Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruchutkie, aromatyczne po prostu pycha!
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1788
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 157
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 229
Polecam.
Odsłon: 261
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 66
Składniki
Mięso pokroić w poprzek włókien na cienkie plastry,rozbić lekko tłuczkiem, oprószyć pieprzem i mąką.
Obsmażyć plastry na oleju.
Przełożyć do garnka podlać wodą, dodać przesmażoną cebulkę, liść laurowy, ziele angielskie. Gotować do miękkości, Na końcu posolić!