Do góry

Dania główne Przepis na:

Bitki wolowe

Dania główne

Autor: evajuchniewicz

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 29

Dodano: 10.04.2010

Odsłon: 3772

Super na niedzielny obiadek

Składniki

  • 10 plasterkow miesa wolowego(zrazowego)
  • 1 duza cebula
  • kostka wolowa
  • olej
3-4 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kawalki miesa obsmazyc dokladnie z ubu stron na zloty kolor, mieso przelozyc do rondla. Na tym samym tluszczu podsmazyc cebule wczesniej pokrojona w kostke. Dodac do miesa i podlac woda. Dusic wszystko przez pol godziny, dodac kostke wolowa i dusic do miekkosci. Mozna podbic maka,

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń