Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nietypowe, a zarazem w swojej prostocie jest zaskakujące smakiem.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 256
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 369
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 414
Polecam.
Odsłon: 807
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 256
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 369
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 414
Polecam.
Odsłon: 807
Składniki
W zależności ile jada się w naszym domu...szykujemy ciasto na tradycyjne placki ziemniaczane. Tak samo doprawiamy i smażymy ale tylko z jednej strony. Należy to zrobić delikatnie tak aby tylko placki trzymały się kupy. Należy formować placki w jednym kształcie, aby później do siebie pasowały. Każdy usmażony placek kładziemy na blaszkę wyłożoną papierem, na niego idzie mięsko które przykrywamy drugim plackiem. Niesmażoną stroną do środka. Wkładamy do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na jakieś 20- 30 minut.