Do góry

Przekąski Przepis na:

Bób

Przekąski

Autor: annawk

Przepisów i artykułów: 231 Ocena: 5396

Dodano: 09.07.2010

Odsłon: 22476

tym razem zapieczony z oscypkiem

Składniki

  • 1/2 kg ugotowanego bobu (młody może być ze skórą)
  • 3 łyżki tartego oscypka
  • 3 kopiate łyżki śmietany kwaśnej
  • 2 łyzki zmielonych orzeszków ziemnych
  • só, papryka ostra
1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Bób, śmietanę, przyprawy i orzeszki wymieszać tak, aby dokładnie oblepiły bób.

  2. Przełożyć do naczynia do zapiekania, posypać serem. Piec ok,15 min.190 st. SMACZNEGO

  3. Lato w górach jest piękne!!!

Twoje notatki do przepisu

Kto głosował? Kto gotuje?

Komentarze do przepisu (13)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Annuar 13 lipca 2010 Świetny pomysł, a przy tym prosty w wykonaniu, brawo !

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agulaa 11 lipca 2010 annawk: Lato w górach jest piękne, to fakt i potwierdzam go ja mieszkanka nadmorskiego 3miasta:) a Twoje przepisy są przeeeeecudowne- ja wielka fanka bobu na pewno wszystkie wypróbuję, ale teraz pędzę pałaszować bobową sałatkę:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 11 lipca 2010 agituję więc - więcej dobrego smaku, czego i Tobie i sobie życzę

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 10 lipca 2010 No to w tym biurze przydałaby się jednak agitacja Annawk!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Vicky 10 lipca 2010 Uwielbiam bób,a przepis z oscypkiem i orzeszkami jest świetny.Dzięki za dodanie.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

irma 10 lipca 2010 Rikko2 skąd ta pewność, że Polacy wolą polskie morze"""

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 10 lipca 2010 spadaj mi stąd rekin , trolu paskudny, wynocha od mojego stołu z tym chamstwem

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 09 lipca 2010 góry mają wspólnego z bobem wielbiciela :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń