Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyrób sobie swoje zdanie ;)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 23
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 355
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 81
Składniki
Brokuły ugotować al dente (5-7 minut) w lekko słonej wodzie z dodatkiem łyżeczki cukru. Zrobić do nich *zasmażkę* : sos z cienkich plasterków czosnku podsmażonych na oliwie (można użyć tez masła) : krótko przesmażyć czosnek, dodać curry . Wymieszać, polać sosem brokuły. Trzeba uważać, aby nie trzymać sosu za długo w wysokiej temperaturze, bo będzie gorzki 108.2008