Do góry

Przekąski Przepis na:

Brokuły z bekonem

Przekąski

Autor: maja30

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 4481

Dodano: 06.02.2008

Odsłon: 13751

Bardzo proste i smaczne:)

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokrój bekona na małe kawałeczki i wrzuć na rozgrzaną patelnię. Kiedy bekon już będzie chrupki dodaj pokrojony na małe kawałeczki brokuł. Zmniejsz ogień i dolej wody. Duś do momentu, aż brokuł nie będzie ugotowany. Dodaj trochę soli do smaku. Podawaj jeszcze gorące.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kantarella 05 czerwca 2009 Ja zawsza smaze osobno bekon i dodaje pozniej , jest chrupiacy i apetyczny , a danie sprobuje chetnie .

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

agulam22 04 maja 2008 a czy ty polszczyzne jesz czy danie zasugerowane przez maje30
jak nie masz sie czego czepiac to nie czepiaj sie bez podstaw
ja zrobilam to i musze powiedziec ze brokul jest fantastyczny z tym bekonem
przepis prosty i zrozumialy dla rozumnego czlowieka!!!
p.s oczywiscie ze brokul ma byc surowy po pozniej go dusimy

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń