Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste i szybkie ciasto które najlepiej zrobić dzień wcześniej przed podaniem bo najlepiej smakuje mocno schłodzone.
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 988
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 267
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 988
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 267
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 202
Składniki
Czekoladę łamiemy na kawałki, przekładamy do garnka i dodajemy pokrojone masło i cukier. Podgrzewamy do rozpuszczenia i połączenia składników. Zdejmujemy garnek z palnika i dodajemy po jednym jajku ciągle mieszając. Dodajemy mąkę i kakao, dokładnie mieszamy. Dodajemy połowę malin i bardzo delikatnie mieszamy. Foremkę o wymiarach 20x30 cm wykładamy papierem do pieczenia i przekładamy do niej masę. Na wierzchu układamy pozostałe maliny. Pieczemy 30 min w temperaturze 170 st. C. Wyjmujemy z piekarnika, studzimy i schładzamy w lodówce.