Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczna,chrupiąca przekąska z masełkiem czosnkowo-szpinakowym i świeżymi ziołami ;-) bardzo dobra na mały...ale też na duźy głód...;-)
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 85
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 108
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 50
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 85
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 43
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 108
Składniki
masełko wyjmujemy z lodówki wcześniej tak aby naturalnie zmiękło obieramy,miażdżymy i drobno kroimy czosnek bardzo drobno kroimy listki szpinaku dodajemy do masła,podsypujemy solą i pieprzem z młynka i dokładnie mieszamy na gładką masę bułeczki kroimy na połowy,smarujemy przygotowanym masłem i opiekamy w nagrzanym do 180 st piekarniku tak ok 5 min
na wyjętych z piekarnika bułeczkach układamy połówki pomidorów koktajlowych i posypujemy zieloną pietruszką,bazylią i oregano (większe kawałki) dodajemy odrobinę soli i pieprzu podajemy od razu Smacznego chrupania ;-)